Vi har åbent 24/7, uden ferie eller weekender.
Danmark gratis:

Køb potenspiller Vardenafil 10/20 mg til den bedste pris online i Danmark

Bedømmelse 4.4 af 5 (47 Brugeranmeldelser)
Vardenafil
Kvalitetsprodukter
24/7 Kundeservice
Hurtig levering
Gratis returnering
Dosis

Doseringsområde: 10mg - 60mg

Doseringsområde: 10mg - 60mg

Pakke

Per pakkesortiment: 205.32 DKK - 6435.45 DKK

Per pakkesortiment: 205.32 DKK - 6435.45 DKK

Bonus:

0 Piller

Pris:

0
Tilføj til kurv
223.51
373.53
501.04
930.61
1283.13
1591
2080.34
205.32
330.3
442.84
801.91
1068.79
1267.62
1751.3
2399.68
2671.11
2895.44
3253.91
293.64
479.5
664.18
1152.48
1666.04
2146.14
2875.02
3988.15
5003.87
336.56
577.06
776.72
1411.39
2071.25
2642.72
3559.02
5071.54
6435.45

Produkt beskrivelse

Produktnavn Vardenafil
Aktiv(e) ingrediens(er) Vardenafil
Dispensing Uden recept
Præsentation Piller
Tilgængelig dosering 10mg, 20mg, 40mg, 60mg
Applikation Mænd over 18 med impotens/erektil dysfunktion
Instruktioner Tag 1 pille 25-60 minutter før samleje
Laveste pris 7.83 DKK(10mg), 8.79 DKK(20mg), 13.52 DKK(40mg), 17.39 DKK(60mg)
Varighed 4-5 timer
Stofkategori PDE5 hæmmer
Alkohol indtagelse Kompatibel med moderate mængder alkohol
Amning/graviditet Ikke anvendelig

Hvad er Vardenafil?

Vardenafil er det aktive stof, man blandt andet kan finde i Levitra fra Bayer og Vivanza fra GlaxoSmithKline, og midlet bruges til at behandle erektil dysfunktion. Det er et lægemiddel, der er beregnet til mænd.

Medicinen er også et generisk (ikke-patenteret) navn på lægemidlet. Når patent udløber og licenserne kommer ud på det åbne marked, så andre medicindalvirksomheder kan videreudvikle præparaterne til glæde og gavn.

Det er et potensmiddel, som har vundet stor respekt i hele den vestlige verden, fordi en Vardenafil dosering holder, hvad det lover. Millioner af folk her på planeten kan ikke tage fejl, for de har mærket den sande effekt af dette potensmiddel.

Hvordan virker det?

Som med alle andre lignende midler med samme afsæt som Vardenafil, er omdrejningspunktet at skabe nydelse hos brugeren, som anvender midlet.

Det virker ved at hæmme PDE5-enzymet i penis, hvilke øger blodtilførelsen i de genitale områder.

Et middel, der er bredt anerkendt og respekteret blandt både mænd over hele jordkloden, især efter det er blevet tilgængeligt for almindelige mennesker online.

Efterspørgslen er derfor enorm stor på Vardenafil, hvilket har øget konkurrencen på markedet markant, til fordel for forbrugerne idet både kvaliteten, udvalget og priserne bliver mere optimale.

Hvordan anvendes det?

Vardenafil er et lægemiddel, der indtages oralt omtrent 25-60 minutter før, effekten skal bruges. Effekten med lægemidlet kan vare i op til 4-5 timer.

Dog kan indtag af fødevarer med stort fedtindhold svække den samlede effekt, hvorfor det anbefales af indtage medikamentet på tom mave eller efter et let måltid.

Effekter for et bedre sexliv

Vardenafil hjælper mænd med impotens med at øge erektionen og dermed selvtilliden. Det har en positiv indflydelse på seksuallivet og personlige forhold generelt, hvilket også har en effekt på andre aktiviteter.

Bemærk dog, at produktet ikke kan øge selve sexlysten. Derfor bør du stimuleres seksuelt for at opnå den nødvendige effekt.

Millioner af patienter på verdensplan tager næppe fejl, når de vender tilbage den ene gang efter den anden for at købe potensmiddel, der er en gave til kvinder, fordi manden genvinder evnerne til at skabe rejsning hvilket også giver et godt drys af selvtillid.

Det er grundlæggende skabt til mænd, men til kvinder gælder det, at deres partner kan få ekstra løft til rejsningen. Formålet er sundt og hyggeligt nærvær, hvor kærlighed og romantik endelig kan få fuldt spil under dynerne ovenpå lagnerne.

Dosering

Vardenafil findes i følgende doseringer:

  • 10 mg
  • 20 mg
  • 40 mg
  • 60 mg

Den rette dosis skal vælges efter samråd med en professionel læge. Højere doser (40 mg og 60 mg) er kun i særlige tilfælde, brug dem aldrig uden forudgående lægekonsultation.

Pris

Vardenafil pris er en stor fordel og årsag til, at produktet er blevet så populært. Denne medicin er ikke klassificeret som tilskud i Danmark, hvorfor det var indviklet at købe i håndkøb. Samtidig var internettet og dets apoteksstruktur ikke, som tilfældet er i vores tid, hvor teknologier brager frem over banen.

Nu er tiden heldigvis en anden, hvorfor du kan købe produkter til at behandle impotens let og elegant. Køb Vardenafil online lovligt, hvis du ønsker hurtig levering og lægemidler i en høj kvalitet.

Brug derfor disse online sundhedstips på denne hjemmeside, hvis du vil opnå de bedste og billigste priser samt de bedste rabatter og tilbud på Vardenafil. Det kan tilmed fås til det halve af, hvad koster på apoteket.

Vores virksomheder forhandler direkte med producenterne. Lige præcis af disse årsager får man høj kvalitet til en lav pris, som vil glæde enormt mange danske mænd, såfremt de vil vise muskler og potens, for at give lidt tilbage til kvinder, der har måtte springe sexdriften over nok engang grundet mandens manglende evner til rejsning.

Hvad er alternativerne?

Af alternativer til Vardenafil kan nævnes:

Det er begge aktive stoffer, som har sammen formål som Vardenafil.

Med det in mente bør man nok overveje, om man virkelig skal gøre det til en kamp mellem det ene eller andet, og i stedet for prøve sig frem. Er man i tvivl, kan man altid søge kyndig vejledning hos de professionelle. Det kan eksempelvis være din praktiserende læge eller en sexolog. Hellere spørge en gang for meget frem for alt for lidt.

Naturlige alternativer

Der findes naturlige erstatninger på markedet som

  • Maca
  • Tribulus terrestris
  • Rød ginseng
  • Granatæbler

De er dog snarere beregnet til at forbedre den generelle sundhed. Disse kan ikke øge selve erektionen, men i visse tilfælde styrke blodårene dermed skabe bedre rammer for en bedre kontrol over egen potens.

Vardenafil vs Sildenafil

Medikamentets største konkurrent på markedet for præstationsfremmende midler i forhold til potens er Sildenafil, som ditto er aktiverende stoffer, der er med til at bekæmpe impotens og føre den kontrollerende faktor tilbage til manden, der ønsker sig en rejsning her og nu.

Mange ser det som en tvekamp a lá Vardenafil vs Sildenafil, om end det vil være at tage munden for fuld, idet historien med tydelighed har vist, at ikke nok med der er plads til begge typer potensmiddel, så reagerer brugeren af medikamenterne også bedre på det ene frem for det andet.

Mens vardenafil er at finde i Levitra og Vivanza, er sildenafil kendt for at være hovedingrediensen i det anerkendte brand Viagra.

Man kan hurtigt falde i fælden, hvor man skal sammenligne og gøre to ganske udmærkede produkter til en fodboldkamp Vardenafil vs. Sildenafil. Der er fordele og ulemper ved begge produkter.

Medikament navn
Tilgængelige doseringer
Varighed af virkning
Brugstid før samleje
Sildenafil
25 mg, 50 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg
4-6 timer
30-60 minutter
Vardenafil
10 mg, 20 mg, 40 mg, 60 mg
4-5 timer
25-60 minutter

Køb

Medikamentet til behandling af impotens kan købes online såvel som på et gammeldags apotek. Derfor skal man ikke nødvendig forbi sin doktor, for at få adgang til potenspræparatet.

Tværtimod kan man undgå køen på håndkøb apoteket og akavede samtaler med kvinden eller manden bag disken. Egentlig kan man springe køen helt over og bare shoppe de ønskede potenspiller eller potensmiddel online, hvilket er mere enkelt og nemt end alternativet, som det var for blot få år siden, så køb Vardenafil uden recept aldrig har været snildere, hvilket gavner forbrugerne og sælgerne.

Kan det købes uden recept?

Når et patent udløber, frigives det, så det bliver tilladt for andre medicindalvirksomheder at producere egne medikamenter ud fra de aktive ingredienser, som er fundament for det oprindelige præparat.

Derfor kan man køb Vardenafil uden recept i forskellige potenspiller såsom 20 mg i Danmark. Da den har en længere halveringstid og nogle bivirkninger, er den faktisk receptpligtig.

Dog kan man nøjes med at udfylde et særligt spørgeskema (som indeholder helbredsrelaterede spørgsmål), som fungerer som et lovligt alternativ til at bestille lægemidlet.

Vardenafil og alkohol

Denne medicin kan blandes med indtagelse af alkohol. Dette er faktisk en unik egenskab ved Levitra og dens generiske version, Vardenafil.

Man skal dog ikke indtage mere end hvad svarer til såkaldte moderate mængder såsom 1-3 genstande af fx. whisky/vodka eller et-tre glas øl.

Bivirkninger

Netop fordi Vardenafil er blevet gennemtestet på alle tænkelige måder, efter at have været på markedet i så mange år, er langt de fleste bivirkninger allerede velkendte, dokumenterede og for det meste udviklet ud af lægemidlerne.

Alle mennesker er dog særegne, hvorfor enkelte måske reagerer anderledes end flertallet. Hvis du er sådan et tilfælde, og du oplever gener ved et lægemiddel indeholdende Vardenafil, skal du straks ophøre brugen af det.

Nogle bivirkninger:

Almindelige
Ualmindelige
Sjældne
Hovedpine
Svedtur
Tilstoppet næse
Ringe fordøjelse
Svimmelhed
Træthed
Synsproblemer
Ringen for ørerne
Hjertebanken
Åndenød
Øjenbetændelse 
Allergiske reaktioner
Angst
Besvimelse
Amnesi

Overdosering

Det anbefales aldrig at indtage Vardenafil eller dets alternativ med det samme aktive stof i mængder, der overgår 20 mg i løbet af et døgn (højere dosis end 40 mg kan tillades af lægen).

Dette kan nemlig skabe ubehag, ligesom det i værste fald kan tage al effekten af medicinen, så du står tilbage uden nogen virkning efter hensigten.

Skulle du ende med at tage en overdosering, og er i tvivl om følgerne, kan du altid tage kontakt til lægevagten eller andet professionelt sundhedspersonale.

Advarsler og forholdsregler

Anbefalingerne fra fagfolk er, at man kun indtager Vardenafil, hvis man ikke lider af sygdomme som lavt blodtryk, lungeproblemer eller hjerteforstyrrelser.

Derudover er du altid velkommen til at søge vejledning og assistance hos det offentlige sundhedssystem, som til enhver tid kan oplyse dig om, hvorvidt du kan tåle Vardenafil dosering eller om alternative medikamenter er at foretrække til lige præcis din profil. I øvrigt bør du altid læse indlægssedlen nøje.

FAQ

Der findes intet belæg i studier og forskningsundersøgelser for at Vardenafil hæmmer ens sædkvalitet. Tværtimod kan det være med til at sikre, at sæden rent faktisk kan anvendes til formålet, fordi man får mere kontrol over sin impotens.

Virkningen afhænger altid af brugeren og de forskellige lægemidler, men efter patent er udløbet på de oprindelige præparater, er det muligt for medicindalvirksomheder at anvende formlen bag det oprindelige produkt. Der kan dog være forskelle i, hvilke produkter der virker mest optimalt på netop dig.

Som udgangspunkt skal man undgå at blande potenspillerne med anden receptpligtig medicin, idet det i visse tilfælde kan interagere med antibiotika. Skulle man være i tvivl, bedes man kontakte sundhedshuset tilhørende ens praksis.

Ifølge undersøgelser havde patienter med erektil dysfunktion og diabetes bedre effekt af denne medicin end af andre PDE5-hæmmere.

Nej, dette er udelukkende medicin beregnet til mænd. Kvinder kan drage fordel af 'kvindeviagra' (Lovegra).

Referencer

Brugeranmeldelser

Du vil ikke fortryde købet. Værd pengene!

Bestilte piller og fik pakken få dage efter. Har sjældent oplevet så hurtig en service

Jeg bestilte Vardenafil - leveringen kom kort tid derefter. Fin service

Min pakke kom blot 5 dage efter bestillingen

Din kurv
Din kurv er tom

Gå venligst tilbage til shoppen og vælg et produkt

Tilbage til butikken